trött

Godmorgon.
Som sagt godmorgon på er. Idag är jag uppe med tuppen, nästa iaf haha. Min frukost blev två hårda mackor med keso och avokado. Är sjukt morgontrött just nu så undra hur det kommer bli när skolan drar igång. Nej usch det vill jag inte ens tänka på! Blev att gå upp tidigt nu för jag tänkte följa med som sällskap när min mamma ska handla. Tidigt och tidigt men klockan är ju iaf nio. Jobbigt när det känns som att klockan är sju när den absolut inte är det. Men så blir det när man sover bort dagarna. hehe! Fast sova mycket är ju något som hör sommarlovet till.

super lätt

Toppen mellanmål. 
Kvarg, frysta bär och banan. Ett lätt och enkelt mättande mellanmål är verkligen det här. Passar perfekt att äta efter ett tränings pass. Jag älskar blåbär, så jag har både blåbärs kvarg och frysta blåbär. Har också lite skivad banan med lite kokos på. Banan och kokos är verkligen det bästa som finns. Det är så gott ihop, testa vetja!

lunger

Lunger.
Bilder från när vi åkte till Lunger förra veckan och tog ett kvällsdopp. 

new black bag

Ny väska.
Har som sagt en ny väska. Var faktiskt ett tag sen jag köpte den, men har inte gjort något inlägg om den så jag tänkte varför inte liksom? Följde iaf med mamma och Sara till marieberg och då var en av affärerna vi va in på en väsk affär. Jag gick runt och kolla lite också såg jag denna godingen som jag tror tidigare kostat 900:- om inte mer blivit sänkt på sommar-rean två gånger och nu kostade endast 499:- Förstå hur bra som helst var då tvungen att köpa den. Har faktiskt vart precis en sån här väska jag letat efter men inte hittat. Jag älskar svarta väskor med guld detaljer. vad tycker ni om den sortens väska? 

bröllop den 26 juli

Sara och David (min systser & hennes pojkvän)
bröllop.
Var på bröllop idag, den 26 juli i Fellingsbros kyrka. Det var Davids syster som gifte sig med sin Anders. Så fint! 
 
 

bbq


söndag.
I söndags blev det grillat till middag, hemgjorda hamburgare, pommes och korv. Jag hatar korv så jag smaka bara burgarna och dom blev iaf riktigt bra. Efter vi käkat åkte vi till lunger och tog ett kvällsdopp men dom bilderna lägger jag upp i ett annat inlägg.
 


 

23 juli


31 grader.
Vakna tio idag, gick då upp och käka frukost med Sara. Frukosten bestod av en smoothie. Gott vare! Vi åkte ner vid tolv till badet och där träffa vi Matilda och Elsa. Vi badade och solade ända till badet stängde. Har som högst vart 31 grader idag så finns liksom inget bättre sätt att spendera varma sommar dagar på. Tog sen nu på kvällen en skön powerwalk, duschade efter och nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt sova. Så godnatt! Söta mobil bilder jag vet  :')

workout

inspo bilder.
Känner nu att det är dags för mig att ta tag i min träning lite mer på allvar. Att samtidigt äta mer hälsosamt. Har blivit lätt nu under sommarlovet att man unnat sig godsaker lite allt för ofta. Har nu bestämt mig att jag ska röra mig på olika sätt varje dag. Nån dag får det bli en skön powerwalk på morgonen och en cykeltur på kvällen och vissa dagar en springtur med lite situps efteråt. Med det kommer jag bli piggare och inte vara lika trött som jag vart på sistone. Kommer också få en lite mer likande "vardagsrutin" nu på sommarlovet alltså, för blir så lätt att man slöar lite allt för mycket.

namnsdag

Firade Sara igår på hennes namnsdag. Jag och Sara bakade även på dagen lite eftermiddag fika. 

vadå röda i fejan

Två bilder från någon vecka sen när vi spela mot Ukrainska ungdommar. Det var mitt på dagen och inte ett moln på himlen. Alltså var det riktigt varmt men kul var det. Vi var ju inte alls röda i ansiktet nej haha shit

onsdag

Fiske. 
Igår blev det att jag, sara och david följde med pappa och fiskade efter kvällsmaten. Var en super fin sommarkväll så var tvungen att ta med kameran kände jag. Efter det åkte vi till Ida och Matilda, (mina och saras kusiner) för att fika och samtidigt gratta Ida lite snabbt för hon fyllde 20 i tisdags. 

 

liseberg



Blev en hel dag på Liseberg med familjen i torsdags. Det första jag och Sara gjorde var att ställa oss i kön till helix. Shiiit om jag vetat vad jag gav mig in på, typ det läskigaste jag åkt i hela mitt liv. Känner mig ganska larvig när 6 åringar åkte den som inte ens var rädda och jag som är äldre var hur rädd som helst. haha pin! Kan säga att det bara blev helix en gång! Men allt annat klara jag av att åka flera gånger än en iaf. Kanske inte syns så bra på ena bilden men pappa fick faktiskt med mig och sara på bild när vi åkte flumeride. Mamma och Sara spela på choklad hjul och dom vann ett rör med center-rullar, så vi åkte hem med någon vinst iaf. Det blev helt klart en lyckad dag på sommarlovet. Var faktiskt första gången jag var på Liseberg, har innan bara vart på Grönan. 

pappas födelsedag

Fira pappa för någon vecka sen. Proffset som gjort tårtan är såklart jaaag! :')

städat och sprungit

Måndag.
Som sagt är det måndag och jag bestämde mig för att ta tag i mitt sjukt stökiga rum imorse. Så har plockat undan, dammsugit, bytit lakan och tvättat. När jag var klar med rummet tog jag en go springtur. Hoppade in i duschen när jag kom hem och nu är klockan straxt åtta och jag går runt och lyssnar på musik och bara ser allmänt ful ut i min turban. Hur såg eran måndag ut ?

midsommar

 
Midsommar i år firades enligt mig som vanligt med familjen. På förmiddagen åkte pappa, sara och jag iväg och plockade blommor till midsommarstågen som vi gjort varje år sedan jag och sara var små. Blivit helt enkelt av en liten tradition. Och på eftermiddagen åt jag middag med mamma, pappa, morfar och Ann.

Örebro med Anton

Var in till stan med bästa förra vecka. Bjöd Anton på käk osv. Anton hitta massa skit snygga och bra kläder. Jag hade dock vart på Marieberg dagen innan med mamma och köpt en hel del så jag nöjde mig med att köpa ett linne från hm. Som ni ser på dom fina mobil bilderna så käka vi 24/7 och bara hade det allmänt mysigt. Helt klart en lyckad dag!