tacos

Sista lektionen igår var idrott, skönt på slutet av en lång skolvecka. Kom hem tog en löptur och sedan var det dags att börja med "fredagstraditionen" Tacos. Pappa, Sara och jag fixa ihop tacosen .. Åå super ! finns det något bättre än tacos på fredagar? haha

från igår.

 Foto från lindenytt  av Ida Lindkvist.
Som sagt var jag på fotbollsträningen igår. En riktigt rolig träning nu efter ett större uppehåll. Lindenytt var ute för att göra ett reportage om vårt nystartade damlag. Blev med på en av bilderna i reportaget. (hehe)

 

12/04-2015

Sitter nu ny duschad nerkrupen i soffan. Idag stod fotbolls träning och en löprunda på schemat. Hur härligt som helst! Drog på spring tightsen och löparskorna när jag kom hem efter fotbollsträningen. Tog då en runda innan middagen. Nu ska ja fixa lite små saker inför imorgon. Första dagen i plugget efter påsklovet you know

11/04-2015

Gick upp tidigt idag för att åka in med Sara och David till Marieberg. Köpte lite små sakar som jeans,träningströja, bh, puder och en skinnjacka. Både träningströjan och jackan var på rea. Så de kändes som två bra köp. Vi åt även lunch på marieberg. hur har er dag vart?

gårdagens middag.

Gårdagens middag till mig och pappa. Ugnsgrillad lax med fullkornspasta och pastasås. Riktigt gott! Är inte alltid förtjust i det men denna gången blev det lyckat.  
 

springtime

Så härligt, märks verkligen att våren är här. Se dom fina blommorna som jag fann i trädgården. Var tvungen att ta ut kameran och fota dom.

Super frulle

Vakna nio i morse, tog en löptur innan frukosten. Så himla skön start på dagen. Till frukost åt jag en skål a-fil med favorit tillbehör, rättare sagt en super frulle. Tänkt fortsätta dagen med att kolla några äldre avsnitt av solsidan. Vad har ni för planer idag?
 

your beauty

Sitter och fördriver tiden genom att checka KICKS your beauty magazine. Vadå rastlös? 

fördriva tiden

Inte hänt så mycket idag, vaknade halv 10, satte mig och kolla lite klipp på youtube tills klockan blev tolv. Käka smatidigt lite frukost. Vädret är sämst jämfört med igår. Inget solande idag så det sög. Tänkte fördriva tiden med att slå på en film men känns som jag redan sett alla. Film tips någon?

07/04-2015

Sitter nu mätt i lugn och ro efter en löprunda. Vaknade ganska sent idag så gick ut och satte mig i solen någon timme, fick faktiskt en liten bränna. Åå sommar känslor! Tog en löparrunda, duschade och käka upp salladen mamma kom hem med. Fortsatte att plugga lite fysik och nu är jag äntligen klar med det som var på "att göra listan" idag. hur har er dag varit? 
 
 
 

06/04-2015

Påsklov som jag längtat! Min påskhelg har firats med familjen. Vaknade förvånansvärt tidigt igår morse så jag passade även på att ta en löprunda då innan frukosten. Behövdes nu under denna helg! Är trött så anser att det får det bli en slappardag idag. Kollar ett avsnitt av unga föräldrar och bara njuter av att ha lov.