lite nytt

Fick hem mina kläder jag hade betällt från lager 157 idag. Beställde en julklapp till min syster också där ifrån men jag kan tyvärr inte lägga upp någon bild på den för hon läser min blogg. Men ni får iallafall se det jag beställde till mig själv. Som ni kanske ser är det en vit cardigan med lager 157 egna märke och en t-shirt med märket bondelid. Cardiganen är hur skön som helst och t-shirten sitter perra!

glass i stora lass

Någon som har smkat eller vet om ben & jerry's the vermonster är god? För själv vet jag inte det än.. Köpte den men vet inte som sagt om den är god. Jag hoppas det iallafall! Ska nog ta reda på det snart haha. Myser ner mig i soffan med en bra film och pojkvännen och testar glassen! ha en skön lördag kväll alla!

nya kläder

Var i Örebro i veckan med mamma och sara. Vi åt och shoppade, jätte mysigt var det. Köpte tre linnen och ett par jeans. Dom tre linnena köpte jag alla på rea men dom svarta jeansen köpte jag på normal pris. Skulle köpt ett par skor men hitta inte alls några jag ville ha. Och om jag köpter några som jag inte helt är nöjd med vet jag att jag inte kommer använda dom många gånger innan dom hamnar i garderoben. Så får nog fortsätta mitt letande på skor.