Bondelid

Efter min konfirmations läsning i lördags så hämta sara o david mig och så åkte vi in till örebro. Hitta en fin och skön tröja som jag kände att jag bara måste ha som passar helt okej med ett par svarta jeans till. Kommer nog helt klart bli min favorit tröja. 
 
 
 
 

new

Kan inte säga att jag är världens mega fan av justin bieber. Men hans låtar är helt okej och hans parymer luktar gott. Så i fredags när jag hade namsdag så fick jag hans senaste parfym av mammsen i present. Kan inte säga att den luktar illa för det gör den absolut inte. Den luktar.. Svårt att beskriva dofter asså. Den luktar gott! Perfekt att jag fick en ny parfym, för dem som jag har är jag så sjukt trött på. Hade inte heller räknat med att få något alls så det var en perfekt liten överraskning jag fick.

helt okej


Blev sent igår, jag och Emil skulle nog gått och lagt oss istället för att kolla på film. Men om vi bestämt oss för en sak så går det inte att ändra på i första taget. Så var både as trött imorse och hade inte alls lust att gå upp och fixa mig. Som tur har jag iallafall bara fyra lektioner och slutar 14.10 idag. Blir sen hem och ladda upp inför matchen idag med att äta och sova. Helt okej torsdag!
 
 
 

Fredag den trettonde

Fredag!! Så skönt! Pluggade typ hur mycket som helst igår kväll till so provet som jag hade idag, så blev inget inlägg igår kväll. Aja provet gick väl sådär känner jag! Fan jag som hade pluggat så, sen när jag fick provet framför mig kändes det som att jag inte kunde nå! Kommer att spendera helgen med Emil iallafall. Skönt att få vara med älsklingen! Men ska kolla lite på tv och mysa med familjen så bye! 

OnsdagHejsan! Bloggat jätte sällan på sistone jag vet :/ sorry! Men lämnade in min iphone 5 för kameran gick sönder också fick jag vänta 1,5 vecka på en ny .. Så har inte heller haft nån mobil att blogga från. Men nu är det fixat och jag kan börja blogga igen lite då o då :D amen har väl haft det ganska drygt i plugget idag men det har väl rullat ändå! Bästa idag var väl att Sara och David hämta mig efter plugge. Chill att slippa ta bussen hem! Ska väl hoppa in i duschen nu så bye 

16 månader1-1