himla fin sommarkväll

sommarkväll.
Var ute för ca en timme sen och tog lite bilder. Det är verkligen så himla fina sommarkvällar. Nästan stört så fina.

tisdag

fiska.
Följde med Sara och David till örmalmen, dom skulle fiska så jag hängde med som sällskap. Vi spenderade hela kvällen där, käkade grillkorv och massa annat gott. Var faktiskt riktigt mysigt. David fick fisk så vi åkte inte hem utan fångst. En mysig och bra första tisdag på sommarlovet alltså.
 

6 juni

Mys dag.
Blev en mysdag med Sara och David idag. Vi har bara tagit det lugnt (något som verkligen behövdes), lirade lite basket på skoj idag på dan och sett några filmer nu på kvällen. Vi har också ätit en hel del grillat och jordgubbstårta med marängbottnar som vi fixat ihop. Såå gott vare.
Dagar som denna hoppas jag det blir många av i sommar. 

min bikini 2014

Bikini.
Detta är min nya bikini för iår. Köpt för några veckor sen och har redan solat i den en gång.  

lite nytt

Nya tröjor
Var inne på ginatricot för några dagar sen. Hittade då en t-shirt och ett linne. Våren börjar ju övergå till sommar och jag kände att öka sommar garderoben med lite nytt är inga fel. T-shirten till ett par shorts eller ett helt par vanliga jeans blir en as snygg outfit. Linnet var inte alls min smak men när jag tänkte efter hur snyggt det skulle bli till ett par vita jeans var jag tvungen att köpa det! t-shirten 129:- linnet 99:-