Göteborg

Fredag-Söndag.
Har tillbringat min sista helg nere i Göteborg nu innan skolan drar igång. Blev en runda på Lisebeg och även bebis mys denna gång nere i Göteborg. Eftersom jag undrer sommarlovet blivit moster var det bara ett måste att hinna ner och hälsa på innan skolstarten. Aja nu ska jag väl försöka packa upp väskan och också kanske förbereda små saker inför imorgon. 
 
 

13/08-2015

Hemma nu.
Har nu hunnit vara hemma två dagar sen jag kom hem från Båstad. Längtar redan tillbaka! Hade det verkligen jätte mysigt där. När vi ändå var där nere så passa vi även på att besöka Gekås Ullared. Kan säga att jag fick med mig en del hem. Denna dag har spenderats ute i solen och även gårdagen med. Nu på kvällskvisten har jag packat om väskan för imorgon bär det nämligen av mot Göteborg. Min sista helg på sommarlovet kommer jag alltså spendera i gbg. 

nyttig bananasplit.

Nyttig bananasplit. 
Detta asså♥ Bananasplit i en nyttig och fräsch variant. Jag som älskar frön, bär, kokos osv. Hur ska jag beskriva detta himmelska mästerverket jag slängde ihop på det som fanns hemma? Riktigt gott! Testa vetja om du är som mig och älskar det mesta som har med frukt och bär att göra. För mig brukar det funka när jag donar i köket och slänger ihop massa smaskens att smakerna gifter sig som tur är. Tar man saker som är gott så blir det gott helt enkelt. 

Jag använde mig av: 
1 banan 
3 skedar keso 
1/4 kiwi
1/2 msk solrosfrön
1/2 msk pumpakärnor
8 mandlar 
8 frysta hallon 
Några nypor kokos
 
Om man tycker det blir antingen för kallt eller för surt med bara frysta hallon kan man värma dom lite snabbt med några droppar honung som då tillför med sötma. Rör och mosa även hallonen efter man värmt dom så får man en enkel hallonsås att ringla över bananaspliten. Bra va? 
 
Gillar man inte mandlar är det bara att byta ut dem till några nötter man ist tycker om . 
 

fredag 07/08-2015

Fredag. 
Detta har bara vart en riktig slappardag. Dessa dagar behövs verkligen. Dom är till för att ladda batterierna inför den vanliga vardagen som så småningom kommer sakta men säkert börja rulla igen. Uuhh bara jag tänker på ordet vardag får jag en liten ångest vibb. Nej jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. 
 
 
 
 
 

torsdag

Middag.
Som ni ser åt jag bakpotatis med räkor idag till middag. Denna dag har bestått av både packande och lite solande. Skönt att vädret för engångsskull håller i sig och är fint. Eller vad säger ni?
 
 

05/08-2015

Snart så.
Just nu fixas det med rummet och käkas klass. Livet ibland asså ♥ Dom flesta har ju redan smakat denna b&j men förstås har jag inte gjort det förens nu. Glassen föll mig i smaken faktiskt. Kan säga att cinnamon buns redan är en av mina favoriter. Gillar man kanelbullar så bör man gilla denna! Har du smakat den? Vad tyckte du isåfall? Nu är faktikst stöket med rummet så gott som klart och jag bör börja packa. Åker tidigt på lördag morgon till Båstad och är sedan borta halva veckan. Vet inte alls vad jag ska ta med mig. Kommer väl på det så småningom får jag hoppas. Ska bli så skönt att komma hemifrån ett par dar. 

lördag-söndag

 
Bilder från början av i somras.
Lördag-Söndag.
Denna veckan har gått relativt fort. Känner att jag alltid haft något att göra. Idag har jag fixat lite på mitt rum eftersom jag tidigare i veckan köpte lite nytt till rummet. Men jag hann aldrig "placera" ut sakerna på sitt rätta ställe så det fick bli lite småpyssel med det idag. Alltid lika kul, tycker jag iaf. Det var bl.a ett sminkbord, en spegel..osv. you name it. Var äntligen sol idag så har försökt hinna tillbringa lite tid ute. Imorgon Söndag blir det forstsatt lite plock med rummet sen träning på kvällen och förstås lite soltimmar om vädret håller i sig. Får hoppas på det! Hur har er helg sett ut?