pannkakor

Pannkaka.
Har nu vart hemma från skolan i två dagar med en himla jobbig förkylning och en extrem feber som inte ger sig + halsont. Så har vart sängliggandes i två dygn nu. Kollat massa filmer och druckit litervis med te är det enda jag orkat. Min lunch idag bestod av pannkaka... gott brukar det vara med pannkaka, men känner ingen smak alls just nu. Så det söög ju rejält 

h&m

beställt. 
Fick hem det jag beställde ifrån h&m. Ett par vita jeans, en leopard mönstrad blus och en rosa kortärmad blus. Ett plus att båda överdelarna passar till dom vita jeansen.
 

brownie fredag

Brownie.
Fredag och dags för att bara ta det lugnt. Tänkte kolla en film och smaka saras hemgjorda brownie med 70% mörk choklad i. Var tvungen att ta lite frysta hallon och mango till, hihi såå gott. 
 

veckorevyn

Veckorevyn. 
Se vad jag hitta i brevlådan idag, månadens nummer av veckorevyn. Så tänkte kolla igenom den lite fort nu innan jag drar på träning. 

new in.

Lite nytt.
Har införskaffat lite nytt. Behövs nu inför skolstarten känner jag. En klocka, kofta, t-shirt och ett linne sånt som man vet kommer behövas. Har också beställt lite kläder från H&M som borde komma vilken dag som helst. Inte många dagar kvar nu tills skolan drar igång. Känns så konstigt, sommarlovet har ju gått så fruktansvärt fort. 

paus

Mamma kom hem med mat på sin rast. En perfekt paus i städandet. Kebab rulle och sprite! Hehe mums