favoriter just nu!

Favoriter.
Som sagt är dessa två produkter mina favoriter just nu. En blueberry shower gel och en body butter från THE BODY SHOP. Varför just dom två är mina favoriter är för dom luktar så himla gott. Har du inte luktat på dom så gör det! Har dock använt väldigt mycket utav "tvålen" och inte alls lika mycket body butter.  

lagfoto

Bilder som blev tagna i våras på laget. Kan inte säga att jag blev direkt nöjd med mitt utseendet på bilderna men men.

helt sjukt

inte alls kry.
Nämnde i förra inlägget att jag kände mig förkyld. Vakna igår och var inte alls kry. Var trött i hela kroppen, hade hur ont i halsen som helst och världens huvudvärk och kom inte ens upp ur sängen så jag stanna hemma från plugget. Sov hela dagen vaknade dom gånger mamma kom in och gav mig vatten. Sista gången mamma kom in med vatten nämnde hon också att hon skulle åka och jobba. Jag somna om och vakna 20 min senare och bestämde mig för att gå på toa. Hade jätte svårt att ta mig upp ur sängen och var hur ansträngande som helst att gå till toan. När jag gått på toa och reser mig upp svartnar allt för ögonen, ser inget men jag står upp och är liksom vaken. Får svårt att röra mig att ta fram handen var världens kamp för det gick liksom inte, men jag tar mig till handfatet. Försöker hitta kranen så jag kan tvätta händerna men det går inte att räcka fram händerna. Var liksom som om jag inte kunde röra mig och inte kunde se något fast jag liksom var vaken. Jag hittar tillslut dörrhandtaget och jag får upp dörren. Det är då jag får världens jävla panik efter ett tag liksom. Jag fattar inte alls vad som händer. Men jag tar mig till köket fast jag inte ser något alls. Känner hur jag börjar må illa och hur svetten rinner på ben och armar. Jag spyr i slasken, medan jag spyr kommer min syn suddigt tillbaka. Jag hittade telefonen och ringer mamma på jobbet och jag får inte ur mig ett ord när mamma svarar jag bara gråter. Jag sätter mig på på en stol i köket och ser hur mina händer och fötter är helt lila. Svetten på mina ben hade blivit stora intorkade klumpar. Ser då också att jag spytt på köks golvet. Mamma kom hem och prata med mig och gav mig en alvedon mot min hvudvärk och feber. Alvedonen hjälpete inte så det ända som funka var att sova så jag gick och la mig igen ...så ni kanske fattar varför jag aldrig bloggade igår...
 
vilar.
Huvudvärken har minskat och jag mår mycket bättre om man ska jämnföra gårdagen med idag. Fast är ändå jätte trött och har fortfarande ont i hela kroppen så blir sängen och några filmer på datorn idag.

konfirmerad

konfirmerad.
Idag var det alltså den stora dagen, jag tog konfirmationen. Var bara det att jag vakna med ont i halsen och fruktansvärd snuva! I kyrkan var det inte så farligt med förkylningen men det har bara blivit värre under dagen. Dagen har väl vart bra bortsett från att jag mår ganska dåligt just nu. Så det blir nog att käka alvedon,halstabletter och dricka stora koppar te för min del ikväll. Inte bra med att bli såhär sjuk sista veckorna innan sommarlovet.. bästa av allt, eller inte? är ju att jag har matte prov imorgon. Jag har bra flyt just nu!

vädret♥

allt rullar.
Ja som sagt allt rullar, dagar och veckor bara flyger iväg. Just nu går all min fritid åt till massa pluggande till prov och mycket arbetande på inlämningsuppgifter som ska bli klara, fotbolls träningar och konfirmation. Men som tur blir det lite lyx den här veckan, har nämligen studiedag imorgon och pedda på tisdag. Idag har jag ägnat tid till att både jobba på brännan och arbeta på min bilduppgift. Sen på kvällskvisten hann jag med att dra på träningen också. Bästa av allt idag var väl ändå vädret, så prefekt!

seg söndag

söndag och skola imorgon, hmm
Just nu ligger jag på sängen med jordgubbar, kiwi, datorn och mappar jag vet att jag inte ens kommer öppna. En ganska seg söndag typ som alla mina söndagar brukar bli. Då jag jämt hamnar i sägen med datorn. Fast idag blir det nog en liten ändrig på det för klockan sex sparkar första matchen igång för säsången och då ska jag stå på plan och va på hugget. Önska mig lycka till!

new classics


tårta

Min lördag bestod av många timmars roliga samtal och skratt. Min släkt var nämligen här och firade mig för jag fyllde ju 15 i torsdags. Var ganska längesen jag träffade mina kusiner, så var riktigt kul att få träffas. 

två av presenterna

Fyra bilder på två av presenterna jag fick i torsdags tagna med nya kameran. Ser till och med dammet på tangentbordet hehe ojdå..

nya

 

15 år

En annorlunda födelsedag men toppen! Har både vart i Örebro och haft fotbolls träning. Fick följa med Sara och David till Örebro för att välja present själv, blev en klädställning från IKEA. Sen var det bara hem käka lite, byta om och dra på träning. Träningen gick toppen nu är det bara att tagga match på söndag! Av mamma och pappa fick jag en ny dator och en systemkamera. Perfekt för min gamla dator kraschar nog vilken dag som helst haha! Sorry men blir ingen bild från kameran nu för den sitter på laddning.