Hair Jazz

Hair Jazz.
Har äntligen fått hem dessa, ett shampoo och balsam från Hair Jazz. Beställde dessa för ett par dagar sen pga att jag hört mycket bra om dem bl.a att de ger ökad hårväxt, starkare hår och även tjockare. Många användare har redan fått resultat efter två veckors använding och jag kände mig genast sugen på att pröva dessa. Har tyvärr bara hunnit med en behandling sedan jag fick dem. Men jag hoppas väl på reslutat efter några behandlignar till.

Båda två applicerar man genom att massera in dem i hårbotten och sendan låta de verka i ca 3-4 minuter. Shampoo och balsam appliceras var för sig. Alltså använder man inte balsamet i topparna utan i hårbotten. Man kan säga att shampoot är till för att förbereda behandligen genom att rengöra medan balsamet är själva behandligen för håret. För att fortfarande vara skonsam mot sina toppar kan man använda sitt vanliga balsam i topparna. Själv så använder jag min hårinpackning från björn axén i topparna och efter balsam så hårcellerna stänger sig igen. Man köper inte shampoot och balsamet var för sig utan man köper dom tillsammans när man beställer. Det är alltså som paketpris med både shampoo och balsam i ett. Jag beställde → härifrån ←
 
 
 
 
 
 

söndag.

       Gammal bild

Regnig söndag.                                                                                                                        
Dagen har vart en snarlik kopia av gårdagen bortsett ifrån allt regn och att jag hade fotbollsträning idag. Det var en riktigt skön och bra träning även fast vädret inte var med oss. Så det gjorde inget. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktiskt om att träna i regn. Hur har din söndag sett ut? 

 


100 procent

oh shit.
Oh aa fullt upp här hemma. Dagens sysselsättning eller rättare sagt prio ett idag har vart att ta itu med att hjälpa pappa med rustningen. Har vart på 100 procent högvarv hela dagen, inte en lugn stund. Så nu är det verkligen skönt att få lägga sig på sitt rum och inte göra nå. Ta det lugnt helt enkelt!
 

12/7-2015

 
 
 
 
 
 
 
 

en dag i juni

Bilder tagna för ett par veckor sedan.

efter tre veckors jobb.

-Bilder ifrån när två av mina kusiner tog studenten iår. 
Kan börja med att bara säga äntligen! Äntligen har jag fått sommarlov. Har nu jobbat klart mina tre veckor i sommar men får se om det dyker upp lite extra jobb under lovet. Har fått en förfrågan om att jobba på ett till ställe i sommar. Men inget är helt klart än, får se vad som händer alltså. Dom skulle ringa upp mig så aja. Tar iallafall lite ledigt nu!