17.00

Första skolveckan har gått oväntat fort tycker jag. Redan fredag liksom! Och den här fredakvällen kommer jag spendera med härliga vänner. ha en toppen fredag alla. Får bli lite sommar bilder bara för jag saknar sommaren så!

måndag

Måndag och första skoldagen avklarad efter sportlovet. Var en riktigt seg dag i plugget, var som att dagen aldrig skulle ta slut. Det som gjorde min dag var väl att veckorevyn låg på sängen när jag kom hem. Så lägger mig på sängen med bra musik i lurarna och läser veckorevyn. ha en bra måndagseftermiddag alla!

sunny brights


ängel


packa

Håller just nu på att packa och som vanligt har jag beslutsångest. Tar tåget imorgon vid klockan ett med Becca och Sara till storasyster i Göteborg. Känns som ett bra slut på sportlovet att åka ner dom sista dagarna till sis. Blir nog en hel del mys och shopping i helgen. Så bättre kan det inte bli!

onsdag

Onsdag idag och drygt halva sportlovet har gått. Känns på ett sätt som om lovet gått för fort men trodde själv när jag vaknade idag att det var Torsdag så har nog legat en dag före hela veckan eller något sånt. Gick och la mig vid fyra inatt och sedan vaknade jag vid tolv. Var ute en snabbis och tog lite kort. Vet egentligen inte vad jag tog kort på, någon sorts blomma va det iallafall.

vid vatten, mitt i natten

Tänk om man just nu hade sommarlov och satt vid vattnet mitt i natten med någon man tyckte om. Tänk dom sommarkvällar då det börjar bli kyligt och man går i ett par shorts och en tjocktröja lägns vägen som nästan aldrig tar slut, men det gör inget att vägen nästan aldrig tar slut för man går på vägen med någon man tycker om. Tänk dom dagar man ligger ute i solen och det ända som bekymrar en är om solen går i moln. Tänk dom nätter man går och lägger sig vid halv 5 för man legat uppe och tittat på film sen klockan 9 på kvällen. Tänk dom nätter då solen inte ens går ner, då man nästan stör sig på att solen lyser jämt. Tänk dom nätter man ligger i sängen med någon man tycker om och lyssnar till åskan och regnet utanför fönstret, då man inte alls är rädd för åskan för man är två. Tänk dom sommarkvällar när man grillar och umgås med vänner och familj. Tänk dig dom sommardagar när du spelar boll på skoj i flera timmar. Tänk dom sommardagar man går runt klädd i ett linne hela dagen. Tänk dom sommarkvällar man sitter ute och snackar med folk och timmarna bara flyger iväg. Okej, jag vill ha sommar nu!

länkbyte

Gör ett länkbyte med inte vilken kille som helst utan med den galet snälla och snygga 
Andreas Karlsson. Som bloggar om sin vardag,mat,inspiration, och ja lite allt möjligt.

Andreas du ska veta att du har en grym personlighet,en super bra person på alla sätt, tycker om dig vännen♥

in och läs Andreas blogg HÄR
 

pannkaka

Lördag så då blev det pannkaks frukost med Sara och David. Satt absolut inte fel, palla vad gott det är med pannkakor asså!

biologi

Började dagen med att försova mig så mamma fick köra mig till plugget idag. Riktigt bra start på dagen känner jag. Och näst sista lektionen hade jag matte prov..gick ganska så bra tror jag. Glömde mappen i skolan igår så jag plugga aldrig inför provet. Bästa idag var väl att vi slutade vid två! Tänkte sätta mig nu och plugga biologi och käka lite.

något jag saknar

Något jag saknar just nu är fotbollen och att få träffa mitt lag. Har haft ett långt vinteruppehåll från fotbollen nu och jag känner verkligen dag efter dag hur jag blir mer sugen på att få börja spela igen. Nu får tiden jättegärna gå fort tills vårsäsongen drar igång!

lite nya kläder

Följde med mamma och Sara för någon dag sen till Örebro. Och som vanligt fick jag med mig ett par jeans hem.
Den här gången blev det ett par svarta från lager 157. Hitta också ett linne från bik bok som satt riktigt bra.